JEMPUT SHOPPING YER!!

JEMPUT SHOPPING YER!!

Thursday, March 19, 2009

Magic Bullet Blender











Assalamualaikum,

Duit Pound sterling tengah rendah sekarang. Jadi, ini peluang baik kalau sesapa kat mesia nak beli barang kat UK ni.

Ada sahabat minta tolong saya belikan Magic Bullet ini.

Mungkin ada yang pernah tgk kat TV sebelum ini. Harga kat Mesia katanya lebih RM500.

Kalau ada sesapa lain yang berminat boleh bgth cepat sebab tgh ada offer kat sini. Kalau tak harganya jadi mahal jugak.

Setelah kira kos termasuk harga barang + delivery ke rumah saya+ shipping ke malaysia+ caj transfer duit ke UK + admin charge, Harga hanya : RM350

Kalau ada permintaan banyak saya usahakan untuk reduce harga.

Barang akan dipos ke rumah anda selepas 18 Jun. (maklumat lanjut sila hubungi kemudian. )

WHAT YOU GET:

High-Torque Power Base

The Power Base is the heart of the Magic Bullet. Simply plug in the Magic Bullet, place one of the Bullet Cups or Party Mugs onto the High-Torque Power Base and press. No buttons to press, no complicated manuals to read. Nothing could be easier.

Cross Blade and Flat Blade

The Magic Bullet comes with two blades: a Cross Blade for chopping, grating and blending foods such as onions, cheeses, meats and frozen drinks, and a Flat Blade for whipping cream and grinding hard foods like coffee beans and spices. Both blades are are made of stainless steel, so they are dishwasher safe and never need sharpening.

Tall and Short Bullet Cups

The unique bullet shape of these cups is the secret to the effectiveness of the Magic Bullet. The Short Cup is ideal for making dips and party foods like homemade fat-free bean dip, or zesty guacamole and the Tall Cup is even more versatile... just toss in fresh fruit, ice and a splash of fruit juice and the Magic Bullet becomes a personal smoothie machine, pulverizing the ice and giving you a perfect, nutritious smoothie or meal replacement fat loss drink in 8 seconds. Plus, each container is microwave safe and dishwasher safe. That means you can prepare all your meals, then cook them and store the leftovers in the same cup!

Shaker/Steamer Tops

Your Magic Bullet comes with two Shaker/Steamer Tops that are used for steaming foods in the microwave, or as shaker tops. The Shaker/Steamer Top with the large holes is for coarse ingredients such as Parmesan cheese, the other is for finely ground spices such as cinnamon or nutmeg, so you can grate cheese or spices and serve it right to the table.

Four Party Mugs with Comfort Lip Rings
These self-blending Party Mugs turn your Magic Bullet into the Ultimate Party Machine. Now you can make fancy frozen coffee drinks, or killer cocktails in seconds -- made and served right in the same mug! They even come with colored Comfort Lip Rings to let you know whose drink is whose.

The Magic Bullet "10 Second Recipe" Book

BONUS INCLUDED: Magic Bullet Blender and Lid Magic Bullet Juice Extractor Kit

------------ ---

Saya dah guna alat ini 3tahun lebih, sangat membantu dan menyenangkan kerja.
So, kurang risiko terbakar sebab terlebih guna.
Kecil dan comel.
senang nak blender benda2 yang sedikit seperti bawang. Blender biasa kena blend banyak2 sekaligus.

Macam lego, boleh cabut dan pasang.

kalau nak lender banyak, boleh pasang container yang besar

Cepat sebab motor dia kuat. Tapi selamat sebab kalau panas dia akan berhenti sendiri.

Boleh masuk microwave, so, lepas blend, terus boleh masak dalam microwave, dan boleh simpan terus dalam peti/ bawa bekal sebab ada tutup kedap udara.

Ada tutup yang berlubang2 boleh buat shaker untuk rempah yang diblend.

Kalau nak buat air buah, just masukkan potongan buah dan air ke dalam mug yang disediakan, pasang mata blade dan kisar. buka mata blade dan pasang gelang warna warni dan sedia untuk dihidang, tak payah basuh bekas banyak. Menarik untuk parti dewasa atau kanak2 dan menggalakkan untuk minum jus buah yang bagus untuk kesihatan.

kalau buah ada hampas, seperti limau, boleh pasang extractor dalam blender besar tu. so, tuang2 terus jus yang tertapis, slurp...

Advantage kalau nak saya belikan:
Magic bullet adalah original dan kukuh. Ada yang jual murah kat super market, jenama lain kurang berkualiti. amazing bullet, super bullet dll. saya dah pernah guna jenama lain ini pecah, tapi sekarang guna magic bullet, alhamdulillah masih kukuh. dah 2 tahun lebih guna.

Harga lebih murah
Guaranteed. Saya dah survey pembeli lain semua kata barang yang mereka beli dari pembekal ini baik dan tak rosak. Kalau ada sorang dua yang bagi komen negative pun sebab hantar lambat dari 3-4 hari. OK la tu. Barang setakat ini no problem, and working excellently.

Disadvantage
1- Kalau dah sampai malaysia tak boleh pulang balik (unless nak bayar kos dia la). Tentang guarantee, saya boleh tolong check barang semua cukup kat sini, tapi tak boleh check dia working ke tak. Sebab tu kena pakai la.

OK, ni kira tolong kengkawan la ni, so sape yang berminat bgth cepat, offer hanya sampai 21/3/2009. Sabtu ini.

wassalam. Ad by F_Zahra (our close friend in Dundee, UK)
Interested? contact Arni or Yusrina for order.

No comments:

Post a Comment